logo-en-nu-naar-buiten 550px

Buitenactiviteiten brengen het aardrijkskundevak tot leven!

 

Eén les buiten de school is zeven lessen in de klas waard.

 

Altijd al op zoek geweest naar een goede buitenactiviteit in Rotterdam, Zuid-Limburg of juist in de directe omgeving van uw school? De nieuwe website www.ennunaarbuiten.nl brengt uitkomst.

 

 

De buitenactiviteiten-website

De website www.ennunaarbuiten.nl wordt een website met een breed aanbod van buitenactiviteiten, zoals veldwerken, excursies, bedrijfs-/of museabezoeken voor het aardrijkskundeonderwijs. Deze nieuwe website brengt vraag en aanbod bij elkaar en biedt unieke kansen voor het voortgezet onderwijs. De website gaat van start op 1 januari 2015.

 

Vraag en aanbod

Heeft u zelf goedlopende buitenactiviteiten in de aanbieding? Stel ze via de website beschikbaar aan uw collega’s. U krijgt tegelijkertijd honderden bruikbare buitenactiviteiten aangeboden, waar u met uw school gebruik van kunt maken. Bovendien wordt uw inzet bij het ontwikkelen van goede buitenactiviteiten beloond.

Doe mee met www.ennunaarbuiten.nl

 

Wij vragen u uw buitenactiviteiten aan te melden. Stuur de digitale bestanden die bij de buitenactiviteiten horen naar ons toe. Denk hierbij aan een docentenhandleiding en documenten ontwikkeld voor de leerlingen (leerlingenboekje, opdrachtenbladen, kaarten, enz.)

Hoe doet u mee?

Neem contact op met het redactieteam van de website als u een buitenactiviteit wilt aanbieden. Na een inhoudelijke check wordt uw buitenactiviteit op de website geplaatst. Bezoekers kunnen vervolgens uw buitenactiviteit aanschaffen. Maar u kunt zelf ook afnemer zijn. Alle aangeboden buitenactiviteiten zijn te koop. Ga naar www.ennunaarbuiten.nl en vul onderstaande twee formulieren in:

 

1) Opgaveformulier Buitenactiviteit

2) Docentenformulier

 

In het Opgaveformulier Buitenactiviteit geeft u zo nauwkeurig mogelijk aan om welke activiteit het gaat. Deze informatie komt op onze website en maakt het uw collega mogelijk een goede afweging en keuze te maken. Het Docentenformulier is voor onze administratie en de vergoeding. Hier gaan wij als vanzelfsprekend zeer vertrouwelijk mee om.

 

Vergoeding

 

Daar u vele uren heeft besteed aan de ontwikkeling van de buitenactiviteit is het redelijk hier een vergoeding voor te vragen aan de afnemer, in de regel een collega-docent. Let wel u bepaalt de vergoeding die u wilt vragen voor de door u ingezonden buitenactiviteit(en). Bij vragen kunt u hierover contact opnemen met ondergetekenden.

 

Vragen

 

Wanneer u vragen heeft neem dan contact op met

 

Dick Rozing, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-16425515, of met Erik van Doorne, 06-25077370

 

www.ennunaarbuiten.nl is een initiatief van

Dick Rozing en Erik van Doorne

 

Wilt u of uw school op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de buitenactiviteiten-website? Vul uw gegevens in in het formulier in de rechterkolom en u wordt op de hoogte gehouden van de voortgang en het aanbod.